Horts urbans

Els darrers anys ha aparegut un interès creixent pels horts urbans i des de les Fulles jardiners volem sastisfer aquesta necessitat creant horts en qualsevol espai.

Per tal de fer un hort necessitarem llum natural, espai, un xic de temps i el més important, la il.lusió necessària per tal de cuidar-lo i esdevenir un hortalà a temps parcial. Un cop junts aquests condicionants podrem assaborir els nostres propis vegetals i gaudir dels millors sabors amb les nostres pròpies herbes aromàtiques o remeieres.

Treballem amb fusta tractada de primera qualitat per tal que poguem gaudir del nostre hortet durant moltes temporades.

A la ciutat de Barcelona hi trobem les condicions climàtiques per a cultivar moltes espècies d’hort sense gaires problemes. Només caldrà aplicar sentit comú a l’hora d’escollir les espècies que volem fer.

Podrem cultivar a partir d’una llavor o bé de planter que trobarem a les fires i mercats d’arreu del païs o en centres de jardineria, si no ens és possible, nosaltres també els hi podem facilitar.

Algunes espècies seran;

Faves, pèsols, enciams, pastanagues, tomàquet petit, maduixots, pebrots, carbassons, alls i herbes aromàtiques diverses.