Gespa artificial

La instal·lació de gespa artificial es un tema que suscita polèmica al món de la jardineria actual.

Hi ha clients que prefereixen la gespa natural per raons estètiques, tot i què realment és per un desconeixement dels materials actuals.

La instal·lació de gespa artificial és adequada per a aquelles persones que cansades de l’elevadíssim consum d’aigua i manteniment que suposa conservar una superfície de gespa natural, decideixen no sacrificar una superfície sempre verda i bonica.

La gespa artificial que trobem actualment, es bonica i agradable al tacte. Segura pels nens,  la seva durada s’estima en uns 15 anys (encara que alguns n’assegurin uns 10 anys de garantía…).

 

Permet ser instal·lada en qualsevol superfície; terrasses, interiors, fires, zones sense llum, sense escomeses d’aigua, etc…

 

Ens estalviarem una gran quantitat d’aigua, productes fitosanitaris, segues periòdiques, etc… i a més, amb un estat sempre perfecte. En resum, la inversió es veurà recuperada en molt poc temps.

 

Com que és un tema molt desconegut, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte que els pogués sorgir.