Qui som?

Benvinguts al nostre petit jardí.

És un plaer poder-los mostrar com el que va començar com una llavor, és avui una jove empresa ja consolidada.

Des que vam començar l’any 2006 no hem parat de treballar pels nostres clients, amb uns resultats dels que n’estem ben satisfets.

Des de clients particulars, passant per empreses, floristeries i hotels, els nostres clients ens demostren una fidelitat al llarg dels anys i això ens fa sentir molt orgullosos.

En l’exercici de la professió hem anat cometent errors i obtenint satisfaccions i ho hem aprofitat. Junt amb la continuació dels nostres estudis podem dir que anem assolint experiència, fet que ens ha permès sol.lucionar molts problemes i aportar idees als nostres clients.

En aquesta nova plana web, anirem compartint amb vostès els nostres treballs, sensacions, notícies i d’altres aspectes rel.lacionats amb el dia a dia del nostre ofici, que esperem siguin del seu interès. 

És un plaer convidar-los a passejar pel nostre espai virtual.

 

Rebin una cordial salutació,

 

l’equip de Les Fulles jardiners.

Jordi Olcina

Comença a interessar-se pel món de la jardineria a la seva adolescència, aprenent del seu tiet Josep Gil, gran amant de la jardinera i els cactus i sedums.

Realitza els estudis d’Enginyeria Tècnica Agrícola a la Universitat de Girona, combinant els estudis amb la feina com a jardiner en diferents empreses del sector.

Posteriorment, realitza estudis dArquitectura del Paisatge a lEscola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, on segueix combinant els seus estudis amb la feina com a encarregat d’obres a una empresa de jardineria de Barcelona

Desenvolupa projectes de jardineria, direcció d’obres i puntualment realitza algunes execucions d’obra durant tres anys, abans de crear el projecte de Les Fulles jardiners l’any 2006.

Realitza el Màster dArquitectura del Paisatge impartit a la Universitat de València, a banda de diferents cursos de bioenginyeria, ecologia i cursos tècnics especialitzats en jardineria i paisatge.

Els darrers anys s’especialitza en la millora i conservació de jardins d’hotels a la ciutat de Barcelona, combinant la supervisió i duent a terme la majoría d’intervencions.

Francesc Torrecillas

Enginyer agrícola format a l’escola politècnica Superior d’enginyeria de Girona s’especialitza en jardineria combinant la feina com a encarregat d’obres a una empresa de jardineria de Barcelona amb els estudis d’arquitectura del paisatge a l’Escola Tècnica Superior d’arquitectura de Barcelona.

Realitza tasques de direcció d’obres i projectes per una empresa del Vallès i posteriorment col.laboracions amb Les Fulles jardiners.

El darrer projecte gros que ha comandat ha estat el manteniment del jardí vertical més gran i complexe de Barcelona; l’hotel Renaissance Barcelona Fira, amb un èxit rotund.